Back to Top

Fiatalok a Vasszamarakon

 

 

2016. május 26. 

Jelen írásban - ahogy azt már előzőleg ígértem - a fesztiválon helyet kapó, fiatal, vagy kevésbé fiatal, de mindenképp alig ismert, tehetséges zenekarok mutatkoznak be. 2016-ban a Sexnuggets és a Hatsband kapott meghívást az eseményre.

Bővebben: Fiatalok a Vasszamarakon

Jön egy új nap!

 

2016. június 6-án jelenik meg a felvidéki Rómeó Vérzik zenekar 20 éves jubileumi koncert DVD-je, “Jön egy új nap” címmel az EDGE Records / Hammer Music gondozásában. 

Bővebben: Jön egy új nap!

Az év, a "Keselyűkkel" indul!

2016. május 11.

Számunkra is minden év májusa - immár 18. alkalommal - Jászboldogházán indul, a Condors MC Motoros Találkozóján.

Kihagyhatatlan esemény, minden motoros és rockzenét kedvelő számára.

Bővebben: Az év, a "Keselyűkkel" indul!

Lányok a Vasszamarakon

 

2016. április 30. Toldi

Több hagyományt is szeretnénk megteremteni a fesztiválon. Amellett, hogy a régi motoros találkozók hangulatát szeretnénk feléleszteni, az is az elképzeléseink között szerepel, hogy a fesztiválon mindig helyet biztosítunk több fiatal, még nem széles körben ismert zenekarnak, illetve lányzenekarok is rendszeresen meghívást kapnak az eseményre. Jelen írásban, az idei csaj csapatok mutatkoznak be.

Bővebben: Lányok a Vasszamarakon

ROAD - 2016 M.A.T.T. TURNÉÁLLOMÁS A VASSZAMARAK!

2015 őszén indult el a ROAD zenekar M.A.T.T. turnéja. Az ország egyik legnépszerűbb kemény rock- metal bandájának új albuma, azonnal a második helyre ugrott a megjelenés pillanatában a MAHASZ lemezeladási listáján.

Bővebben: ROAD - 2016 M.A.T.T. TURNÉÁLLOMÁS A VASSZAMARAK!

A weblap bemutatása

Weblapunkon megtalálható az összes fellépő, egy kis bemutatkozással. Megtalálható a hétvége teljes program leírása. Továbbá információk, fényképek, jegyárak is helyet kaptak a menüpontokon belül.

Hamarosan elérhetővé válik webshopunk is ahol "vasszamaras" termékek találhatóak.

A fórum használatához regisztrálni kell, de itt megvitathatják az ide látogatók a különböző témákat! Továbbá ide várjuk az ötleteket a fesztivállal kapcsolatban vagy épp a weboldalunkkal kapcsoaltban.

Várunk mindenkit sok szeretettel! Hamarosan találkozunk!

 

OSSIAN - PLATINALEMEZ A FÉNYÁRBAN ÉS FÉLHOMÁLYBAN!

Az Ossian 21. stúdióalbuma, az április elején megjelent Fényárban és félhomályban a Mahasz albumlistájának 2. helyén nyitott, miközben a Top 40-ben további 17 (!) korábbi Ossian lemez is szerepel. Az új album már az elővételes rendelések alapján aranylemez lett, 10 nap alatt pedig platinává változott.

Bővebben: OSSIAN - PLATINALEMEZ A FÉNYÁRBAN ÉS FÉLHOMÁLYBAN!

Helyi zenekar is fellép a fesztiválon!

Hosszas "tárgyalás" és egyeztetés után, sikerült egy újabb zenekart véglegesíteni a fesztiválra... 2016. június 25. 16:00 'tilldie project! Két ok, amiért itt van a TDP.

Bővebben: Helyi zenekar is fellép a fesztiválon!

2. oldal / 2