Haladjunk időrendben! A fesztivált egy szemtelenül fiatal, és tehetséges zenekar nyitja meg. 2017. 06. 23-án pénteken 16:30-kor láthatjátok a KINGSTON BAND-et. Ismert zenéket, feldolgozásokat játszanak, érdemes korán jönni!

Az estét Európa legjobb KISS Tribute zenekara a KISS FOREVER BAND nyitja 19:30-kor!  A csapat szinte egész évben külföldön játszik és ügyelnek arra, hogy koncertjeik kuriózumnak számítsanak itthon, éppen ezért nagy esemény, egy-egy hazai fellépésük.

 

 Nem sokat tökölünk este 21:00-kor rátok szabadítjuk az őrületet! Érkezik a DEPRESSZIÓ

 Nem hagyjuk, hogy lazítsatok! 23:00 KALAPÁCS

 

 

 

01:00 A DIZZY DOG borzolja a kedélyeket és gondoskodik arról is, hogy ne akarjatok időben lefeküdni! Ők a facebookos "kit látnál szívesen, úgysem számít mit jelölsz" szavazásunk győztese! Akkor lehet, hogy mégis csak számít... 

 

 

02:30 körül lesz még egy kis andalító, álomba ringató fellépőnk...

 

Pikk-pakk és máris SZOMBAT délután 13:00. Hogy kik lesznek a "vagányok" akik a remélhetőleg 42 fokban zenélnek? Hamarosan kiderül...

15:00 szintén nem irigylésre méltó időpont, de a helyi vagányok bevállalták. A "házigazda zenekar": 'TILLDIE PROJECT.

17:30 CHEROKEE. 

19:00 Lesz metál, lesz hörgés! Jó lesz, bizony! LEANDER KILLS!

 

 Megosztó lesz tudjuk, de bevállaljuk! "Egyenesen a gettóból" 21:00-kor GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL!

 

 

 A kis "zenei kalandozás" után a fesztivált két olyan zenekarral zárjuk, akik évek óta jól ismert vendégei a motoros találkozóknak. Igazi, hamisítatlan buli hangulatot tudnak teremteni!

23:00 NEMCSAK BERRY

01:00 ROCKIN ROCKCATS!

Idén is a változatosságra törekedtünk és természetesen arra is, hogy kevésbé ismert zenekarokat is láthassatok. 2 nap, 14 zenekar! Reméljük mindenki talál magának kedvére valót! ;)