Számunkra is minden év májusa - immár 18. alkalommal - Jászboldogházán indul, a Condors MC Motoros Találkozóján.

Kihagyhatatlan esemény, minden motoros és rockzenét kedvelő számára.

Idén május 6-7-re esett a rendezvény időpontja, de már csütörtökön - a beiktatott nulladik napon felbőgtek a motorok és dübörgött a rockzene a jászboldogházi strandon. Már csütörtökön látszott, nem leszünk kevesen!

2004-ben jártam itt első alkalommal. Akkor Ossian, Beatrice volt a fő program. Idén Depresszió, Ossian, Road vitte a prímet. Az Ossian idén sem okozott csalódást! Stabil rajongótáborral rendelkeznek, de a mai napig szereznek híveket, ami nem meglepő. Endre ismét kitett magáért... Ha létezik még olyan rocker, aki nem volt egy Ossian koncerten, az még semmit nem látott...

 

A pénteki nap még a szokásosnál is gyorsabban röppent el. (Persze, ha elmúlhat egy nap alvás nélkül). 

Szombat reggelre már egy gombostűt sem lehetett leejteni a sátorozásra kijelölt helyeken. Szép lassan megtelt a strand. 

Ilyenkor jó találkozni régi ismerősökkel, akikkel az ilyen, és ehhez hasonló rendezvényeken tudunk jókat beszélgetni és persze kellemesen iszogatni. Szinte az összes MC képviseltette magát ezen a májusi hétvégén. 

 

A szombat délelőtt (inkább kora délután), az ügyességi versenyekkel, játékokkal és a felvonulással telt. Folyamatosan érkeztek az emberek. Természetes, hisz' este a ROAD zenél. Ez egy biztos pont Condorséknál is. A zenekar -immár 10 éve - garancia a minőségre. (Máté szerint nyolc éve voltak itt először, bevallom nem néztem utánna.)  A koncert hozta az elvártakat. Volt "Túlzó kámfor illata", de volt "Ne mondd" is. Sokan a közönség soraiban először voltak ROAD-on. Érdemes volt nézni az arcokat... Élmény a köbön! Kár lett volna kihagyni! Kicsit olyan szemmel is néztem, hogy a saját fesztiválunkra előzetesen elküldött "tracklist", mennyire fedi le ezt a koncertet. De ez majd itt fog kiderülni... Előzetesen annyi, nincs két egyforma ROAD koncert!

Aztán jött Zolee és a Kartel... Azért végignéztem. Kíváncsi voltam Vilkóra (Takács Vilmos) a gitárosra. Üde színfolt volt ismét a színpadon. 

Sokkal többet a Kartelról nem is tudok írni... Lassan haza kellett indulnunk...

 Köszönjük Condors MC, hogy itt lehettünk és köszi Szasza (Showmester) mindent. A Vasszamarakon találka!