Kedves Motoros Barátunk, Kedves Látogató!

 

Tápióság Község Önkormányzata (Szervező) által szervezett VASSZAMARAK FESZTIVÁL (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza.

A Rendezvény helyszíne: 2253 Tápióság, Papp Károly út 1. (iskolakert)

 

 

Belépés

A Rendezvényre belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet.

Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (hétvégi jegy) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

 

Jegyekkel kapcsolatos információk

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a Rendezvény területét!

A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek!

A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük

12. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.

  1. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Karszalag típusok:

                    Hétvégi belépőjegy

                    Napi belépőjegy

                    18 éven aluli személyek megkülönböztetett belépőjegye

                    Árusok, büfések belépőjegye

                    Fellépők (stagepass) ill backstage belépőjegy

 

Motoros közlekedés

Kérünk mindenkit, hogy a felvonuláson csak saját felelősségre, rendszámmal ellátott, közúti közlekedésre alkalmas és a közúti közlekedés szabályainak mindenben megfelelő motorkerékpárral vegyen részt. A  rendezvény területén a motoros közlekedés, csak a kijelölt területen lehetséges! A rendezvény területén a megengedett maximális sebesség 5km/h.

KÉRJÜK A KRESZ SZABÁLYAINAK MARADÉKTALAN BETARTÁSÁT!

 

Mit hozhatsz be és mit nem?

A Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

 

Kempingezés szabályai

A rendezvény területén bármekkora méretű kempingezésre alkalmas sátor felállítható. A kemping ingyenesen vehető igénybe. Kérünk mindenkit az alapvető kempingezési szabályok maradéktalan betartására, fokozottan a tűzvédelmi előírásokban foglaltakra. Dohányzás a kemping területén szigorúan TILOS! A kempingben hagyott értéktárgyakért a szervező a felelősséget nem vállalja! A kempingben a motorok parkolása engedélyezett. Kérünk mindenkit csak megfelelő műszaki állapotban lévő járművel parkoljon a kemping területén. (olajfolyás, benzinfolyás elkerülése érdekében) A kemping területén a megengedett legnagyobb sebesség 5km/h. Főzési (tűzrakási ) lehetőség csak az arra kijelölt helyeken engedélyezett!

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok

A Rendezvény területére kizárólag pórázon vezethető háziállatok szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni és csak gazdájuk által. A házi kedvenceket a Rendezvény területére behozni nem ajánlott, javasoljuk azok otthon hagyását! Házi kedvenceket a Rendezvény területére a következő feltételekkel együttes megléte esetén lehet beléptetni, érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip), póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a Rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

A fentiek megléte a Rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a Rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a Rendezvényre történő behozatalát.

 

 

Egyéb

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni. A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! A rendezvény területén dohányozni csak a kijelölt (táblával ellátott) helyeken szabad! Az „aréna” területére TILOS bevinni bármilyen mások testi épségét veszélyeztető tárgyat! Kérünk benneteket a bot selfiek mellőzésére!

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvények területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A Rendezvényen csomagmegőrző és értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A rendezvény területén kordonnal elkerített, körülvett részekre a belépés, behajtás SZIGORÚAN TILOS! Az ilyen magatartást tanúsító személyeket azonnali hatállyal a rendezvény elhagyására kötelezik a szervezők! A kordonok, megbontása, rongálása, áthelyezése stb. SZIGORÚAN TILOS!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!