Toldi 2017.04.24

Egyenlőre még nehéz elképzelni - ebben a kicsit télies tavaszban - hogy 60 nap múlva ismét felbőgnek a motorok, dübörög a basszus, sikítanak a gitárok (és reméljük a lányok is) és újra égett gumiszag lengi be a fesztivál területét. A kicsit költői bevezetés oka, hogy már nagyon hiányzik a tavasz és minden, ami a jó motorosnak ezzel együtt jár... 

Hamarosan azért elindul az igazi szezon! Nyakunkon motoros barátaink találkozói, rendezvényei, így a jó időnek is jönnie kell!

És persze nekünk már Ti is nagyon hiányoztok!

Mint minden évben, idén is próbálunk a legtöbb kívánságnak eleget tenni. Ez nem csak marketing és üres "frázis duma"! Szeretnénk még tanulni és van is mit! Ezért fontos a véleményetek, amit igyekszünk megfogadni. Ezért is változtatunk idén a büféztetésen. Szeretnénk szélesebb étel-ital kínálattal jelen lenni. A fellépők létszámát - azt gondolom - a maximumra növeltük. A szombatot kicsit pörgősebbre vesszük, hogy könyebben induljon a nap. ;) A felvonulást, a déli rekkenő hőség helyett, délután fél 5-re tettük. Több zenei stílust építettünk be a programba. Tudjuk, hogy a napijegy egy sarkalatos, állandó probléma. Tavaly megpróbáltunk szakítani a hagyománnyal, és bevezettük. Nem hozta meg a kívánt hatást, ezért térünk vissza a hétvégi jegyhez. Továbbra is azt mondjuk, CSAK 3000.- forintért 14 zenekar, nem sok! És itt lesz a Depresszió, a Kalapács, a Leander Kills, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Kiss Forever, a Cool Head Klan, Nemcsak Berry és sorolhatnánk. 

A tavalyihoz képest a színpadkép is változáson fog átesni! Látványosabb fényekkel érkeznek a technikusok! Szóval, amin tudunk, változtatunk, és mindezt azért, hogy mindenki jól tudja magát érezni a Vasszamarak Fesztiválon!